MemeBox

Når jeg skal skrive om MemeBox vet jeg ikke helt hvor jeg skal starte. Jeg flyter litt over av entusiasme merker jeg.

En venninne fortalte meg om det og jeg ble umiddelbart interessert. Hun viste meg noen bokser hun hadde kjøpt, og jeg ble veldig sikker på at dette var noe for meg.
Jeg elsker pakker i posten! Hvem gjør ikke det? Jeg har tidligere testet ut Glossybox, som er et månedlig abonnement på skjønnhetsprodukter (sminke, hudpleie, velvære…)  og abonnerte på det en stund. Jeg var aldri helt fornøyd. Synes ikke jeg fikk så mye for pengene, da det ofte var med prøvestørrelser på produktene, og pakkene var veldig random og inneholdt alt fra leppestift til ansiktsmaske i samme pakke. Nok om det. Greia var at jeg har savnet konseptet, men ikke Glossybox.
På youtube og andre steder ser man jo stadig om disse abonnementsløsningene, og i f. eks. USA har de stort utvalg av forskjellige konsepter. Dessverre sender ingen av disse til Norge (Både jeg og min venninne har forsøkt). Det var i leting etter et slikt konsept hun kom over Memebox altså.

Skjermbilde 2014-09-26 kl. 13.41.07

MemeBox er et Koreansk selskap. Jeg har jo som nevnt flere ganger tidligere i bloggen dilla på asiatisk hudpleie og kosmetikk. De har så mye moro vi ikke har i Norden. Skikkelig bra hudpleie også, til en billig penge. Det fine med MemeBox, synes jeg, er at det ikke er en abonnementstjeneste som pågår inntil man foretar seg noe. Hos MemeBox er det du som bestiller selv, akkurat de pakkene du føler passer for deg – når det passer for deg. Jeg synes dette er en utmerket måte å oppdage nye merker og produkter på!

De har temabokser. Det er ingen krav til noe minimumsordre eller hvor ofte du må bestille og det er ingen abonnementer du må stoppe. Boksene hos MemeBox går forholdsvis fort unna og de har stadig nye konseptboxer. De har også mange bokser tilgjengelig til enhver tid, noe som gjør utvalget enormt og det burde finnes noe der for alle. Ikke slik som med de andre tjenestene med andre ord, der det er en boks per måned.

I dette innlegget skal jeg vise dere en boks jeg har kjøpt som heter #35 Moisture Surge. Det er en hudpleieboks beregnet på folk med tørr hud. Utmerket for meg.

Man får ikke på forhånd vite alt innhold i boksene. Noen ganger bare temaer eller hint. Likevel nok til at du vet hvorvidt det er noe å satse på eller ikke. Boksene er i forskjellige størrelser (Memebox og Superbox) til forskjellige priser. De fleste koster $ 23 (som tilsvarer ca 150,- kroner) i tillegg til det kommer porto på $ 6,99. Absolutt ingen upris for hva man får. Vær obs på at boksene ofte forhåndsbestilles og kan ha utsendingstidspunkt først et par måneder senere, men den som venter på noe godt osv…

Boksen jeg skal vise dere – Moisture Surge – er en helt vanlig boks, altså til $ 23.
Jeg synes jeg fikk enormt for pengene! Alle produktene er fullsizeprodukter.

Boksen du mottar i posten ser ut som den på bildet over. Veldig søte rosa bokser, som kommer innpakket i en knallrosa boblekonvolutt.

Det første som møter deg når du åpner boksen er et dobbeltsidig kort med beskrivelser av alt i pakken. Her står alt du trenger å vite om produktet, som størrelse, ordinær pris, produktbeskrivelse, samt hvordan produktet skal brukes. Alt på engelsk. Det er veldig kjekt, for ofte er ikke selve teksten på produktet så opplysende, med mindre man er veldig stødig i Koreansk.

_AHO7321

Her er alt innholdet i pakken, som jeg altså kjøpte for $ 23.

Jeg har ikke testet produktene ennå, men deler innhold og produktbeskrivelser med dere i det jeg åpnet esken.

_AHO7295

_AHO7296

Første produkt er denne tretrinnspakken bestående av tre tuber.

Original Raw Deluxe Kit ver 3.0
3 x 30 ml med utsalgspris på $ 60 (Så bare her har jeg fått valuta for pengene og vel så det…)

1. Black Bubble – Dette produktet har et autoboblesystem (nytt ord for meg) og er en dyprengjøring for ansiktet. Man skal ta bare bittelitt produkt og spre det jevnt utover ansiktet, vente 5 sekunder til det begynner å boble (!) deretter vaske av med vann.

2. Chan-mool Patting Essence – En gelelignende essens som beroliger, mykgjør og trekker sammen huden. Skal prikkes på huden med fingrene.

3. Water Block Black Jam – Planteekstrakt og hyaleronsyre kombinert for å danne en vegg av fukt over huden. Kun en påføring skal kunne vare i 48 timer sies det.

 

_AHO7301

imface Vio-Xellose Neck Patch

En fuktmaske for nakken. Inneholder kokosgele. Denne skal reparere tegn på aldring ved nakkepartiet. Påføres på ren nakke og skal sitte på i 20 til 30 minutter. Koster $5  og er fri for parabener, sulfater og kunstige stoffer.

_AHO7306

Dermahouse Aloe Vera Moisture Mist

120 ml til $ 14. Jeg elsker slike produkt og har (og har hatt) flere tilsvarende. En ansiktsspray for de med tørr og sensitiv hud. Når du kjenner deg varm eller uttørket i ansiktet når det måtte være på dagen kan du bare spraye over ansiktet med denne misten. Også over sminke. Jeg bruker slik spray både i varmen midt på sommeren for å avkjøle meg, og midt på vinteren når jeg føler meg tørr og stiv i fjeset av vedfyring, og ellers i året når jeg kjenner meg tørr på grunn av f. eks. sminke. Virker forfriskende og oppkvikkende.

_AHO7307

Wish Formula Premium Ampoule Mask

Et produkt som koster $14. Denne masken skal fukte huden naturlig og også bekjempe rynker i løpet av 15-20 minutter.

_AHO7309

Rosemoon Rich 53% Collagen Smart Balm

 

50 ml fuktighetskrem med en verdi på $47. Denne collagenkremen er vel det produktet jeg er mest excited over i pakken. Jeg har testet slike kremer tidligere og er veldig fan. Dyphydrering av  huden. Kremen er supermyk og fuktig. Gleder meg!

_AHO7326

insobeau Hiaromax Vitamin Stick

Sticken koster $ 29 og framstår som en litt forvokst lipsyl. Poenget med denne er at den skal smøres over særlig tørre steder i ansiktet, som rundt øyne, munn og i kinnene. Inneholder vitaminer og hyaleronsyre og virker avkjølende og lindrene. Den skal også minske store porer. Veldig spent på denne og tenker det kan bli et nyttig produkt.

 

Hva synes du? Selv føler jeg absolutt at dette var valuta for pengene (altså rundt 150,- kroner). Jeg er veldig spent på de andre 6 pakkene jeg har bestilt derfra og har i vente i nærmeste framtid.

Har du lyst til å teste ut MemeBox selv kan du klikke her og surfe litt rundt på de tilgjengelige boksene.

For de som tenker å teste en box har jeg en kode å dele med dere hvor dere får 5% avslag. Koden er gyldig ut oktober og er ikke personlig for meg: KLOZ 

 

//Innlegget er ikke sponset og jeg har betalt for alle bokser selv. Innlegget inneholder affiliatelink.

8 kommentarer om “MemeBox

  1. Så gøy! Jeg har alltid hatt lyst til å prøve disse boksene, så jeg gleder meg skikkelig til å prøve denne 🙂 Supert at man kan bestille de man selv har lyst på! (Jeg er skikkelig hyper nå pga dette haha)

    • Hahaha! Herlig kommentar. Jeg kjenner meg sånn igjen. Jeg var akkurat likedan første gang jeg ble introdusert til det. Jeg synes det er genialt at man kan bestemme selv når og hva og samtidig har overaskelsesmomentet. Og hurra for selskap som sender til Norge! 😀 Spent på å høre hvilke(n) boks(er) du velger 😀

    • Hei kjære Moffeliten 🙂 Jeg synes ihvertfall det er veldig spennende.
      Hvorvidt det er testet på dyr kan nok variere, da pakkene består av mange forskjellige merker hver gang. Jeg er ikke i stand til å finne noe informasjon om det ihvertfall, dessverre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s