Pakke fra iHerb

Jeg shopper visst fortsatt mer enn jeg bruker, og har mye underveis.  Skal samle opp litt og lage et innlegg med nyhetene, men tar denne søte pakken fra iHerb for seg selv.

Jeg elsker iHerb! Det er nærmest ufattelig hvor mye man får for lite penger! Alt dette kom på under 200,- inkludert porto.

 

_AHO3906

Red Raspberry balsam fra Desert Essence. Lukter fantastisk! Elsker serien og er veldig klar for å teste en ny duft!
Madre Labs Witch Hazel toner. Trengte en ny toner da den jeg har i bruk nærmer seg slutten, og har en så teit forpakning at jeg ville teste noe nytt. Valget falt da på denne gigantiske flasken, som var et av produktene på iHerb man kunne teste for 2 dollar. Så billig at det bare er moro! Om den er bra gjenstår å se. Gleder meg til å teste ihvertfall.

_AHO3909

Grunnen til denne handlerunden i utgangspunktet var denne kosten fra Real Techniques (setting brush). Jeg savnet en god kost til highlighter, og satser på at denne gjør jobben. Den kan også være fin til å sette concealer under øynene med pudder. Ser ikke bort i fra at det kommer flere av denne i hus om jeg er fornøyd med den.
Når vi er inne på concealer og pudder til å sette concealer med kjøpte jeg dette også. Concealerduoen er fra Physician’s Formula, Inc og settingpudderet er fra E.L.F.. Dette er mine to første produkter fra disse merkene. Planen er å teste ut blush og highlightingpudder fra Physician’s Formula, Inc i neste omgang. De har jeg hørt mye bra om.

_AHO3910

Physician’s Formula, Inc., Concealer 101, Perfecting Concealer Duo, 3682 Yellow/Light

_AHO3911

 

E.L.F. Cosmetics, Undereye Setting Powder, High Definition, Sheer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s